Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέρασε από την Μπάνια Λούκα, πάει στο Μάλμε

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί στη ρεβάνς με την Μπόρατς, πήρε τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για το γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τον περιμένει η Μάλμε. Το πρώτο ματς με τους Σουηδούς θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στην έδρα της Μάλμε. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το μίνιμουμ, δηλαδή την παρουσία του στη φάση ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στην Μπάνια Λούκα χάθηκε στο 15΄ από τον ΠΑΟΚ. Ο Μουρκ εκτέλεσε κόρνερ και ο Κουλιεράκης με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ, αφού προηγουμένως βρήκε και το δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Οζντόεφ έδωσε την μπάλα στον Μουργκ κι ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Στο 36΄ και πάλι ο Μουργκ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έφυγε λίγο άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Σισκόφσκι κατάφερε να εξουδετερώσει το σουτ του Τάισον. Στο 52΄ και πάλι ο Βραζιλιάνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 61΄ ο Λουτσέσκου θέλησε να φρεσκάρει μεσοεπιθετικά την ομάδα του, βάζοντας στο ματς τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς. Πάντως, μέχρι το τέλος του αγώνα δεν καταγράφηκαν σημαντικές φάσεις μέχρι την ολοκλήρωση του ματς, εξαιρουμένης της επέμβασης του Σισκόφσκι στο 87΄ στην προσπάθεια του Κωνσταντέλια.

Μπόρατς: Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (68΄ Κάβιτς), Σκόρουπ (57΄ Χρέλια), Γκράχοβατς, Βούκοβιτς, Σάβιτς (57΄ Βράνιες), Κουλάσιν, Λούκιτς (79΄ Μάρκετιτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Ότο, Σβαμπ (80΄ Βιεϊρίνια), Οζντόεφ, Τάισον (61΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (71΄ Καμαρά), Ντεσπόντοφ (61΄ Ζίβκοβιτς), Μπράντον (71΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία