Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Περιμένει για Μπρέιθγουεϊτ η Εσπανιόλ»

Δημοφιλή

Ψηλά στα ισπανικά ΜΜΕ «παίζει» το όνομα του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ δεδομένου πως επιθυμεί να εξετάσει όλα τα δεδομένα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (σ.σ ο ΠΑΟΚ εξέφρασε ενδιαφέρον προκειμένου να τον εντάξει το έμψυχο δυναμικό του), με την καταλανική εφημερίδα «Μundo Deportivo» να παρουσιάζει επιπρόσθετο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην Ισπανία ιθύνοντες του ισπανικού κλαμπ μετά την άνοδο της Εσπανιόλ στη La Liga «περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, αν θα συνεχίσει ή όχι, «χτενίζοντας» επίσης την αγορά στην αναζήτηση επιθετικού».

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline μάλιστα αναφορικά με τη διαφαινόμενη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον Δανό φορ και ανέμενε απάντηση, ωστόσο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη δείχνει να στρέφεται σε άλλη λύση. Αυτή η λύσει είναι ο Κροάτης φορ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, Μπρούνο Πέτκοβιτς. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει κοντραριστεί φέτος με τον εν λόγω στράικερ στα διπλά ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία