Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Περιμένει τα αποτελέσματα των Πανελληνίων ο Τζίμας!

Δημοφιλή

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις βρίσκονται όλοι όσοι πέρασαν την εν λόγω εισαγωγική διαδικασία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τον Στέφανο Τζίμα να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτούς. Ενδεικτικό πως ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ που μετέβη στη Γερμανία με γνώμονα τον μονοετή δανεισμό του, πέρασε μία αρκετά δύσκολη σεζόν δεδομένου πως συνδύαζε το συστηματικό διάβασμα της 3ης Λυκείου με το ποδόσφαιρο και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Όπως έχει οριστικοποιηθεί, την Παρασκευή 28 Ιουνίου μετά τις 13:00 αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, με τον Στέφανο Τζίμα να εξετάζεται σε Έκθεση, Μαθηματικά, Οικονομία και Πληροφορική εκτιμώντας πως έχει γράψει ικανοποιητικά. Στο 4ο Πεδίο (σ.σ εδώ όπου βρίσκεται και ο φορ του ΠΑΟΚ) τα μαθηματικά κυρίως θα οδηγήσουν τις βάσεις προς τα κάτω αλλά αυτό σίγουρα δεν αφορά στο σύνολο των σχολών του Πεδίου πράγμα που σημαίνει ότι πολλά τμήματα θα έχουν άνοδο στα μόρια εισαγωγής.

Πώς μπορεί να δει κανείς τις βαθμολογικές του επιδόσεις; Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου τους έδειξε μια γεύση ενόψει Χορστ (video)

Ιδιαιτέρως απαιτητικό φάνταζε το τελευταίο εν Ελλάδι «ραντεβού» του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας δεδομένου πως το...

Στην ίδια κατηγορία