Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιμένουν Έκονγκ οι Νιγηριανοί

Δημοφιλή

Δημοσιευμάτων συνέχεια από νιγηριανά ΜΜΕ αναφορικά με την επιστροφή του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. Αυτό που προσθέτουν στα αφιερώματά τους είναι η αδημονία τους για την επιστροφή του 30χρονου κεντρικού αμυντικού στην εθνική Νιγηρίας δεδομένης της απουσίας του από τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA απέναντι σε Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν.

Αφορμή δοθείσης από τις εν λόγω αναμετρήσεις ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε ορισμένους ποδοσφαιριστές των Super Eagles φρόντισε να βρεθεί και με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ στην Ελλάδα. Βασικά αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και ορισμένα θέματα τραυματισμών που υπήρχαν στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Με δεδομένο το διάστημα που έπρεπε να αφιερώσει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε αποκατάσταση κατόπιν της θλάσης 3ου βαθμού που αποκόμισε από το AFCON, κατέστη αδύνατο να δηλώσει «παρών» στους προκριματικούς αγώνες γεγονός που επέφερε μίνι απογοήτευση στους Νιγηριανούς. Συνεπώς, περιμένουν την επιστροφή του στους Super Eagles καθώς ποντάρουν πολλά σε εκείνον πόσω μάλλον κατόπιν της πτωτικής τους αγωνιστικής πορείας.

Στο «κάδρο» των ΜΜΕ της πατρίδας του μάλιστα μπήκε και το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας σε σχετικές αναφορές ότι «ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ θέλει να παίξει στους ομίλους του UEFA Champions League με τον ΠΑΟΚ, έχοντας σκοράρει το νικητήριο γκολ κατά τη διάρκεια της νίκης του με 3-2 επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης την Τετάρτη στην Τούμπα. Ο αμυντικός σκόραρε στο δεύτερο μέρος και αυτό ήταν το πρώτο του γκολ κατά τη θητεία του στους «ασπρόμαυρους». Ο 30χρονος αμυντικός σημείωσε επίσης το πρώτο του γκολ σε σύλλογο από τις 27 Μαΐου 2023, όταν σκόραρε για τη Σαλερνιτάνα σε αγώνα της Serie A εναντίον της Ουντινέζε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία