Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέρσι είχε ανατροπή με γκολάρες (video)

Κατόπιν της εντός έδρας νικηφόρας επικράτησης επί της Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του UEFA Europa League, ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» τον κύκλο προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό με νέο πρόσωπο και ένα ερωτηματικό που ξεκαθαρίζει τη σημερινή (24.08) ημέρα. Επιθυμώντας να «ντουμπλάρει» τις νίκες του στην Τούμπα μετά την πρεμιέρα με τρίποντο κόντρα σε Πανσερραϊκό, το αγωνιστικό τμήμα μετατόπισε εκ νέου την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας αποδείξει ότι βρίσκει τρόπους να αναδειχθεί νικητής απέναντι στους Αγρινιώτες.

Αναφορικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός είχε άρωμα… ανατροπής σε διάστημα δέκα λεπτών δεδομένου πως βρέθηκε να χάνει, ωστόσο, με δύο υπέροχα τέρματα από τους Άλι Σαμάτα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προσέθεσε ακόμη ένα τρίποντο στη βαθμολογική του συγκομιδή. Ένας συνδυασμός των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου που άλλαξαν τη μπάλα αρκετές φορές, τη μετέφεραν από τα αριστερά στα δεξιά, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή να πατάει στον Ζόαν Σάστρε, αυτός έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Άλι Σαμάτα ο οποίος με εκπληκτικό τακουνάκι νίκησε τον Καπίνο για το 1-1 στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα στο 29′ με τον Σαμάτα να περνάει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Καπίνο μετά από πάσα του Μάγκομεντ Οζντόεφ. Το τέρμα όμως ακυρώθηκε αφού και μετά την υπόδειξη του VAR διαπιστώθηκε πως ο Ρώσος χαφ ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ έφερε τούμπα το ματς στο 36′ με ένα πανέμορφο γκολ από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Ζόαν Σάστρε να μοιράζει στον Σέρβο εξτρέμ ο οποίος μπήκε από τα δεξιά, έκανε μια σέντρα σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Μαλή έχοντας οδηγηθεί εν τέλει στα δίχτυα του γκολκίπερ του Παναιτωλικού για την ανατροπή του ΠΑΟΚ από το πρώτο μέρος.

Δείτε αναλυτικότερα τα στιγμιότυπα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version