Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πετάει «φωτιές» με Μουργκ-Τάισον ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Δυναμικά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του Βόλος-ΠΑΟΚ που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να κλειδώνει την εκτός έδρας δοκιμασία του με τα τέρματα των Τόμας Μουργκ και Τάισον. Αναλυτικότερα, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα δύο τερμάτων που έψαχνε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο 57΄, αν και ο Βόλος μείωσε στη συνέχεια προσωρινά, με τους «ασπρόμαυρους» να πετυχαίνουν ένα γκολ- μπιλιάρδο!

Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών άλλαξαν όμορφα τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Μαντί Καμαρά που από την καρδιά της περιοχής σούταρε, με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στο κορμί του Τόμας Μουργκ, που χρεώθηκε το γκολ για το 0-2. Λίγο νωρίτερα ο Τόμας Μουργκ είχε προσπαθήσει με μια εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ να βρει το γκολ, αλλά είδε Κόβατς και δοκάρι να του το στερούν.

Ο τριπλασιασμός των τερμάτων για τους «ασπρόμαυρους» σημειώθηκε στο 60΄ όταν ο Γκλάβτσιτς υπέπεσε σε λάθος, στέλνοντας την μπάλα στον Τάρικ Τισουντάλι, που «άνοιξε» την μπάλα στα αριστερά στον Τάισον, ο οποίος πλάσαρε με τη μία για το 3-1.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα δύο τέρματα που σημείωσε στο δεύτερο μέρος κόντρα στο Βόλο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πρεμιέρα-πρόκληση για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στις 15.45 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τον Ολυμπιακό. «Για...

Στην ίδια κατηγορία