Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήγε για μεγάλη νίκη η Αμπερντίν, αλλά… (video)

Δημοφιλή

Πολύ κοντά σε μα μεγάλη νίκη βρέθηκε η, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον έβδομο όμιλο του Conference League, Αμπερντίν, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρέιτζερς. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Μιόφσκι, μόλις στο 11′ της αναμέτρησης. Μετά από βολέ του τερματοφύλακα, Ρος, ο Σόκλερ πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Σκοπιανό φορ να φεύγει τετ α τετ και να νικά τον Μπάτλαντ για το 1-0.

Όλα έδειχναν ότι αυτό το γκολ θα ήταν αρκετό για να πάρει τους τρεις βαθμούς η Αμπερντίν, ωστόσο ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του, αρχηγού των «Τζερς», Ταβερνιέρ, στο 90+4′, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Με αυτή την ισοπαλία, η Αμπερντίν έμεινε στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα και στις θέσεις των Play Out, ούσα στην ένατη θέση με 13 βαθμούς, μόλις τρεις παραπάνω από την ουραγό Λίβινγκστον.

Υπενθυμίζεται πως πλέον έχει μπροστά της την αναμέτρηση με την Ελσίνκι στη Φινλανδία για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ενώ για το φινάλε των ομίλων θα υποδεχθεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δείτε παρακάτω το video με τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία