Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήραν… γεύση οι Τσαλόφ-Σορετίρε (pics)

Δημοφιλή

Προετοιμασία για Μάλμε και προπονητικό ντεμπούτο για… δύο περιελάμβανε το σημερινό (02.08) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης στη Σουηδία (06.08) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που έχει δηλώσει στη λίστα της UEFA. Φέντορ Τσαλόφ και Σόλα Σορετίρε (σ.σ δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα) πήραν… γεύση από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Δικεφάλου ενώ μαζί με τον Τάρικ Τισουντάλι πέρασαν από το καθιερωμένο τούνελ υποδοχής των νέων προσώπων.

Δείτε αναλυτικότερα τα «κλικ» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το προπονητικό ντεμπούτο των Φέντορ Τσαλόφ και Σόλα Σορετίρε:

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (02.08) περιελάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης για τους βασικούς κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Το Σάββατο (03.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία