Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήραν το… μήνυμα για Λουτσέσκου οι Τούρκοι

Δημοφιλή

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης συντηρούν καθημερινά το θέμα του ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να προχωρά σε μια πιο απτή και επίσημα «κρούση» αναφορικά με τον Ρουμάνο τεχνικό. Ενδεικτικό πως στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε επιστολή από την Μπεσίκτας, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να μπει σε διαπραγματεύσεις για το ποσό αποζημίωσης προκειμένου ο Ράζβαν Λουτσέσκου να μείνει ελεύθερος.

Από πλευράς ασπρόμαυρων δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού δεδομένου πως διαμηνύουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπει σε κουβέντα τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο κόουτς, για πιθανή αποχώρηση του. Από τον ΠΑΟΚ μάλιστα αναφέρουν πως «ήδη γνωρίζουν όσοι έχουν ενδιαφερθεί να μάθουν είτε από τον ίδιο τον προπονητή, είτε από την ΠΑΕ». Ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη αρχίσει και ως εκ τούτου άπαντες εμφανίζονται προσηλωμένοι στη χάραξη της επόμενης ημέρας.

Κάτι που αντιλήφθηκαν τουρκικά ΜΜΕ που αναπαράγουν διαρκώς τη στάση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, προσανατολίζουν την προσοχή τους σε διαφορετικές περιπτώσεις, επισημαίνοντας πως προκρίνεται τοπικός αντικαταστάτης στον πάγκο της Μπεσίκτας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Οι Ρουμάνοι αποθεώνουν τον Λουτσέσκου που ετοιμάζονται να… κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη!

Στο επίκεντρο των ρουμανικών ΜΜΕ τοποθετήθηκε ακόμη μία φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν της εκτός έδρας νικηφόρας επικράτησης του...

Στην ίδια κατηγορία