Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε τη νίκη, όχι (ακόμη) την πρόκριση

Απρόσμενες δυσκολίες αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπόρατς και το τελικό 3-2 δεν τον εξασφαλίζει για την πρόκριση στο γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της ρεβάνς στην Μπάνια Λούκα.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε από την Μπόρατς, όταν στο 14΄ η κεφαλιά του Λούκιτς έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά κι ο Κουλιεράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 22΄ ήρθε η ισοφάριση για τους Βόσνιους χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Ερέρα. Το πέναλτι καταλογίστηκε από τον Σλοβένο διαιτητή Σμάιτς (τον φώναξε ο διαιτητής VAR), όταν ο Κουλιεράκης συγκρούστηκε με τον Κοτάρσκι, έχοντας βρει την μπάλα με το χέρι.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 39΄. Ο Σβαμπ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σισκόφσκι έκανε δύσκολη απόκρουση, αλλά ο Κουλιεράκης πήρε το… ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 44΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-1, όταν ο Ερέρα κατάφερε να διώξει σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Οζντόεφ. Ο Δικέφαλος, ωστόσο, παρέμενε ευάλωτος αμυντικά και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουλάσιν πρόλαβε την αντίδραση του Μπάμπα, ισοφαρίζοντας ξανά το σκορ για την Μπόρατς.

Εξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε και πάλι στο σκορ. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Σισκόφσκι έκανε άστοχη έξοδο κι ο Εκόνγκ με κεφαλιά έκανε το 3-2.

Στο 77΄ o Σαμάτα δεν μπόρεσε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση να σκοράρει (η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληκε κόρνερ), το ίδιο και στο 85΄, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΠΑΟΚ: Kοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Σάστρε, Σβαμπ (85΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (68΄ Καμαρά), Τάισον, Μουργκ (60΄ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (69’ Ζίβκοβιτς), Μπράντον (68΄ Σαμάτα).

Μπόρατς: Σισκόφσκι, Ερέρα (72΄ Κρβζιτς), Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς, Σκόρουπ (85΄ Βράνιες), Γκράχοβατς, Βούκοβιτς, Σάβιτς, Κουλάσιν, Λούκιτς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version