Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε το τρίποντο, απαιτείται βελτίωση

Δημοφιλή

Εστω και με καρδιοχτύπι, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χρειάζεται, ωστόσο να βελτιωθεί στη συνέχεια, ειδικά ως προς την αμυντική του συνοχή.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 5΄ με τον Κωνσταντέλια, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Γκουγκεσασβίλι. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιφτσής έδιωξε την εκτέλεση φάουλ του Τομάς.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Βιεϊρίνια ανέτρεψε τον Σαλαζάρ κι ο Μπετανκόρ ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι.

Στο 34΄ ήρθε η απάντηση του ΠΑΟΚ. Ο Πεταυράκης κράτησε στην περιοχή τον Κεντζιόρα κι ο Σβαμπ ισοφάρισε με πέναλτι (ο Φωτιάς κλήθηκε να εξετάσει τη φάση από τον Ευαγγέλου, διαιτητή VAR).

Στο 43΄, μετά τη σέντρα του Ζίβκοβιτς, ο Τσάλοφ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Και στην αμέσως επόμενη φάση ο Τομάς έφυγε μόνος απέναντι στον Τσιφτσή, πλασάροντας άουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Τομάς είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπετανκόρ σούταρε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και σύγχυση στην περιοχή, ο Οζντόεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην τελευταία φάση του α΄ μέρους ο Φωτιάς έδειξε πέναλτι σε βάρος του Μπέργκστρομ μετά το σουτ του Κωνσταντέλια, αλλά… ανακάλεσε, αφού είχε ξανά τη φάση (κλήθηκε από τον Ευαγγέλου).

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Πανσερραϊκός αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλαζάρ έφυγε στην κόντρα, πλασάροντας τον Τσιφτσή για το 2-2.

Στο 55΄ ο Σάστρε βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ. Στο 60΄ ο Σοάρες είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά είχε προηγηθεί πέναλτι από τον Λιάσο στον Τσάλοφ. Και πάλι ο Φωτιάς δεν το υπέδειξε, μέχρι που κλήθηκε από τον Ευαγέλλου για να δει ξανά τη φάση. Όπως κι έγινε, το πέναλτι υποδείχθηκε κι ο Σβαμπ αποδείχθηκε ψύχραιμος και πάλι, κάνοντας το 3-2.

Στο 67΄ ο Γκουγκεσασβίλι έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τσάλοφ, που λίγο αργότερα κάθισε στον πάγκο. Στις καθυστερήσεις ο Τομάς είχε ευκαιρία για ισοφάριση, σουτάροντας ελάχιστα άουτ.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Σοάρες, Νέσμπεργκ, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (46΄ Σάστρε), Σβαμπ (89΄ Θυμιάνης), Οζντόεφ (71΄ Καμαρά), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (76΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (71΄ Τισουντάλι).

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Χαντάκιας (61΄ Καρασαλίδης), Στάικος (79΄ Περούτσι), Λιάσος (79΄ Κάπτουμ), Σαλαζάρ, Χατζηστραβός (13΄ Μασκανάκης, 79΄ Γκρκιγιτς), Τομάς, Μπέτανκορ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίρνει μπρος το θέμα του προπονητικού στη Θέρμη!

Στην επόμενη φάση περνά το μεγαλόπνοο σχέδιο της οικογένειας Σαββίδη για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία