Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε το τρίποντο, απαιτείται βελτίωση

Εστω και με καρδιοχτύπι, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χρειάζεται, ωστόσο να βελτιωθεί στη συνέχεια, ειδικά ως προς την αμυντική του συνοχή.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 5΄ με τον Κωνσταντέλια, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Γκουγκεσασβίλι. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιφτσής έδιωξε την εκτέλεση φάουλ του Τομάς.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Βιεϊρίνια ανέτρεψε τον Σαλαζάρ κι ο Μπετανκόρ ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι.

Στο 34΄ ήρθε η απάντηση του ΠΑΟΚ. Ο Πεταυράκης κράτησε στην περιοχή τον Κεντζιόρα κι ο Σβαμπ ισοφάρισε με πέναλτι (ο Φωτιάς κλήθηκε να εξετάσει τη φάση από τον Ευαγγέλου, διαιτητή VAR).

Στο 43΄, μετά τη σέντρα του Ζίβκοβιτς, ο Τσάλοφ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Και στην αμέσως επόμενη φάση ο Τομάς έφυγε μόνος απέναντι στον Τσιφτσή, πλασάροντας άουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Τομάς είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπετανκόρ σούταρε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και σύγχυση στην περιοχή, ο Οζντόεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην τελευταία φάση του α΄ μέρους ο Φωτιάς έδειξε πέναλτι σε βάρος του Μπέργκστρομ μετά το σουτ του Κωνσταντέλια, αλλά… ανακάλεσε, αφού είχε ξανά τη φάση (κλήθηκε από τον Ευαγγέλου).

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Πανσερραϊκός αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλαζάρ έφυγε στην κόντρα, πλασάροντας τον Τσιφτσή για το 2-2.

Στο 55΄ ο Σάστρε βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ. Στο 60΄ ο Σοάρες είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά είχε προηγηθεί πέναλτι από τον Λιάσο στον Τσάλοφ. Και πάλι ο Φωτιάς δεν το υπέδειξε, μέχρι που κλήθηκε από τον Ευαγέλλου για να δει ξανά τη φάση. Όπως κι έγινε, το πέναλτι υποδείχθηκε κι ο Σβαμπ αποδείχθηκε ψύχραιμος και πάλι, κάνοντας το 3-2.

Στο 67΄ ο Γκουγκεσασβίλι έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τσάλοφ, που λίγο αργότερα κάθισε στον πάγκο. Στις καθυστερήσεις ο Τομάς είχε ευκαιρία για ισοφάριση, σουτάροντας ελάχιστα άουτ.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Σοάρες, Νέσμπεργκ, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (46΄ Σάστρε), Σβαμπ (89΄ Θυμιάνης), Οζντόεφ (71΄ Καμαρά), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (76΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (71΄ Τισουντάλι).

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Χαντάκιας (61΄ Καρασαλίδης), Στάικος (79΄ Περούτσι), Λιάσος (79΄ Κάπτουμ), Σαλαζάρ, Χατζηστραβός (13΄ Μασκανάκης, 79΄ Γκρκιγιτς), Τομάς, Μπέτανκορ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version