Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήγμα με Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι

Χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα πορευθεί η Μάντσεστερ Σίτι έως το τέλος Ιανουαρίου.
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι και αναμένεται να χάσει τα ματς της Μάντσεστερ Σίτι έως το τέλος του μήνα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναμετράται σήμερα (19:30) με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τότεναμ στο Κύπελλο στις 26 Ιανουαρίου και εν συνεχεία υποδέχεται την Μπέρνλι για την Premier League στις 31/1. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως περιμένει ο 23χρονος άσος να επιστρέψει στις προπονήσεις στη μίνι προετοιμασία που θα πραγματοποιήσουν οι «πολίτες» την επόμενη εβδομάδα στο Άμπου Ντάμπι.

«Είναι το κόκκαλο. Χρειάζεται χρόνο» είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι εντάξει, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν να σταματήσει για μια εβδομάδα και ίσως να ξαναρχίσει προπονήσεις στο Άμπου Ντάμπι. Ελπίζω ότι στο τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος».

Ο Χάαλαντ, ο οποίος «συγκατοικεί» με τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην εφετινή Premier League με 14 τέρματα, έχει απουσιάσει από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια των «σίτιζενς» σε όλες τις διοργανώσεις. Στο μεταξύ, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι ο Μάνουελ Ακάντζι θα μείνει εκτός δράσης έως το τέλος του μήνα, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της Σίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Κανονικά θα συνεχιστεί το μέτρο της αλλαγής ώρας. Συγκεκριμένα, η αλλαγή ώρας για το 2024 θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version