Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήρωσε ακριβά τα λάθη του

Δημοφιλή

Στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Γκενκ με 3-1.

Ο αγώνας χωρίστηκε ουσιαστικά σε δύο ημίχρονα, καθένα από το οποίο είχε -θεωρητικά-60 λεπτά. Και λέμε θεωρητικά, γιατί το πρώτο μέρος, με τις καθυστερήσεις, κράτησε 73 λεπτά…

Σε κάθε περίπτωση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δει το σύνολο σχεδόν των παικτών, που έχει μαζί του στο Χορστ (έλειψε ο Οζντόεφ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα).

Στο πρώτο 10λεπτο η Γκενκ προηγήθηκε με 2-0 (αυτογκόλ Εκόνγκ, Στόκερς), σε φάσεις που προήλθαν από λάθη του Οτο. Κι αφού στο 46΄ ο Μουργκ αστόχησε σε πέναλτι, στο 54΄ ο Μπάμπα πέτυχε τη μείωση του σκορ μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο β΄ μέρος, απείλησε για την ισοφάριση με τα σουτ των Βιεϊρίνια και Σμυρλή, αλλά το γκολ ήρθε από τους Βέλγους στο 84΄ με σκόρερ τον Ζεκίρι.

Από το φιλικό δεν έλειψαν και τα εκατέρωθεν σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί εκνευρισμός μεταξύ των παικτών σε κάποια χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκη, Έκονγκ, Ότο (30΄ Σάστρε), Καμαρά, Τσιγγάρα, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα

Στο β΄ μέρος του φιλικού με την Γκενκ ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους Τσιφτσή, Ράφα, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ (97΄ Κουαλιάτα), Σάστρε (94΄ Γκούμας), Σβαμπ, Θυμιάνη, Βιεϊρίνια (99΄ Τσαούσης), Τάισον (74΄ Σμυρλής), Κωνσταντέλια (97΄ Τσοπούρογλου) και Μπράντον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία