Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πλήρωσε» το κακό δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ

Για την 2η αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, o ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στη Σλοβενία την Ντούισμπουργκ από τη Γερμανία, από την οποία και ηττήθηκε με 12-10, ενώ στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 4-7.

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος με τέρματα των Ντέλιτς και Μύριλου πήρε προβάδισμα με 0-2, πριν μειώσουν οι Γερμανοί (1-2). Ωστόσο, την τελευταία λέξη στο οκτάλεπτο την είχε ο Δικέφαλος με τον Καρατζά να κάνει το 1-3, εννιά δευτερόλεπτα πριν από την λήξη.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου, ο Καρατζάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, με την Ντούισμπουργκ να μειώνει σε 2-4 6:46 πριν το ημίχρονο. Οι Γερμανοί μείωσαν στο ένα τέρμα (3-4) όμως ο Μπιτσάκος έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Χατζηθεοδώρου (3-5). Ο Σίμιτς μείωσε για την Ντούισμπουργκ σε 4-5, όμως ο Δικέφαλος είχε διπλή απάντηση με τους Καρατζά και Ντέλιτς να διαμορφώνουν το 4-7, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo… έχασε το μυαλό του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Ντούισμπουργκ να μειώσει αρχικά σε 6-7, με τον Τσολακούδη να κάνει το 6-8, όμως μετά το 2-0, ήρθε ένα νέο 3-0 από τους Γερμανούς, που κατάφεραν στο τέλος της περιόδου να βρεθούν μπροστά με 9-8.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, η Ντούισμπουργκ πέτυχε άλλα δύο τέρματα και ανέβασε την διαφορά στα τρία τέρματα για το 11-8, με τον Τσολακούδη να μειώνει σε 11-9 και τον Ντέλιτς σε 11-10 100 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη. Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης, ο Έιντνερ στα όρια της λήξης του χρόνου της επίθεσης έκανε το 12-10 στο 1:09, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μην έχει νέα αντίδραση και το 12-10 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της σε αυτή την φάση την Κυριακή (29/9) στις 13:00, όπου και θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα του ομίλου, Τρίγκλαβ Κράνι.

Ντούισμπουργκ – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 12-10

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 5-1, 3-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η πρώτη «ασπρόμαυρη» αποστολή του Λόβρεν

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη με τον Ομάρ Κόλεϊ να μένει εκτός...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version