Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πνιγμένος» στη μετριότητα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στην Ιερουσαλήμ.

Ο Δικέφαλος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει νωρίς το σκορ, όταν στο 9΄ ο Ζίβκοβιτς πίεσε τον Γκότλιφ στην περιοχή της Μπεϊτάρ, ο τελευταίος άπλωσε το χέρι του στο πρόσωπο του Σέρβου μεσοεπιθετικού κι ο Ουκρανός διαιτητής Μπαλάκιν έδειξε το σημείο του πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Σίλβα.

Επηρεασμένοι ψυχολογικά και από την απώλεια του πέναλτι, οι παίκτες του Λουτσέσκου ήταν ελάχιστα παραγωγικοί απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Μπεϊτάρ. Μοιραία επιδόθηκαν σε σουτ έξω από την περιοχή (15΄ Τάισον, 32΄ Ζίβκοβιτς, 38΄ Σβαμπ, 45΄ Μπάμπα), που όμως δεν βρήκαν στόχο. Από την άλλη, η Μπεϊτάρ απείλησε στο 30΄, όταν μετά τη διεκδίκηση του Μπάμπα με τον Σούα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι.

Στο 54΄ ο Μπάμπα βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή της Μπεϊτάρ, σούταρε όμως άουτ, ενώ στο 65΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό διαγώνιο σουτ του Νικολαέσκου.

Ο χρόνος περνούσε, ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε καν την Μπεϊτάρ κι ο Λουτσέσκου έριξε στο 71΄ του αγώνα τους Φ. Σοάρες και Σαμάτα.

Στο 77΄ η κεφαλιά του Σβαμπ, μετά από κόρνερ του Νάρεϊ, έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σίλβα, ενώ στο 84΄ η ατομική προσπάθεια του Σαμάτα έμεινε αναξιοποίητη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ενκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (71΄ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (86΄ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (64΄ Νάρεϊ), Τάισον, Τόμας (71΄ Σαμάτα).

Μπεϊτάρ: Σίλβα, Μπιτόν, Ντγκανί, Γκότλιφ (60΄ Κόρσια), Κρίεφ, Μοροζόφ, Αζάρια, Ασκενάζι, Τόμας, Νικολαέσκου, Σούα (72΄ Μίχα).



Τελευταία νέα

Συνεχίζει τις τρελές προτάσεις η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σταθερά στην κούρσα για την απόκτηση του Τζαμάλ Μουσιάλα, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης πιέζει...

Στην ίδια κατηγορία