Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πόλο: Μόνο κέρδη έχει ο ΠΑΟΚ από την συμμετοχή του στο Champions League!

Δημοφιλή

Για την 4η και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στη Ρουμανία την Οραντέα από τη Ρουμανία, γνωρίζοντας την ήττα με 8-11 και έτσι αποχαιρέτησε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Δικέφαλος θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο LEN Euro Cup.

Κλειστό ήταν το πρώτο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Οραντέα πέτυχε πρώτη δύο τέρματα στο τρίτο και στο έκτο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μειώνει σε 1-2 με τον Ντέλιτς, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν, με τους, ουσιαστικά, γηπεδούχους να ανεβάζουν την διαφορά στο 1-5, με τον Μπιτσάκο να μειώνει σε 2-5 3:20 πριν την ανάπαυλα. Τελικά, μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η Οραντέα πέτυχε άλλα δύο τέρματα και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-7.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μείωσε σε 3-7 με τον Μπιτσάκο, με τους Ρουμάνους να κάνουν το 3-8 και τον Καρατζά να μειώνει σε 4-8. Μέχρι την λήξη του τρίτου οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με τον Καρατζά να μειώνει σε 5-9.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έκανε την προσπάθειά του και με δύο γκολ από τους Μπιτσάκο και Κούπμαν μείωσε σε 7-9. Οι Ρουμάνοι έκαναν το 7-10, με τον Τσολακούδη να μειώνει με όμορφη προσπάθεια σε 8-10. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν κατάφερε κάτι παραπάνω και γνώρισε την ήττα με 8-11.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – Οραντέα: 8-11

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-5, 3-2, 3-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία