Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολυτιμότερος του ντέρμπι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος ξεχώρισε στη σχετική ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ξεχώρισε με την επίδοσή του στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας, με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να τον ψηφίζουν ως τον MVP του αγώνα συγκεντρώνοντας το 38,45% των ψήφων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα ξεκλείδωνε το παιχνίδι κι έτσι αρκέστηκε στη λευκή ισοπαλία, στο πρώτο ντέρμπι της φετινής Stoiximan Super League.

Με το παιχνίδι να είναι οριακό μέχρι το φινάλε, καταλυτική ήταν η παρουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι . Μπορεί ο Mr.Fantastic να μην είχε πολλές φάσεις προς την εστία του, αλλά όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει τρόπο να απειλήσει, ο κίπερ του Δικεφάλου ήταν εκεί και με κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Κροάτης συγκέντρωσε το 38,45% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο εξαιρετικός Στέφαν Σβαμπ , που έκανε τα πάντα στο γήπεδο, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο ανεβασμένος Γιόνι Όττο , που έτρεξε πολλά χιλιόμετρα κι ήταν κομβικός σε άμυνα κι επίθεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τσαγκαράκης-Κουμπαράκης έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ!

Aνύπαρκτο πέναλτι στην πρώτη φάση του αγώνα έδωσε ο διαιτητής ο Τσαγκαράκης μαζί με τον VAR Κουμπαράκη, με τον...

Στην ίδια κατηγορία