Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

«Ποτέ δεν ήμουν σταρ!» (video)

Δημοφιλή

Η Superleague παρουσιάζει τους αστέρες του παρελθόντος στο ελληνικό ποδοσφαίρο, με τον Γιώργο Κούδα να μιλά για την καριέρα του και τον ΠΑΟΚ.

Στην συνέντευξη του, ο «Μεγαλέξανδρος» κάνει λόγο για το ξεκίνημα του, την πορεία του στον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε αναφορά και στην σχέση που είχε με τον θρυλικό Γιόχαν Κροιφ.

Όπως αναφέρει το αφιέρωμα της Super League:

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν καταφέρει να μείνουν στην ιστορία και να είναι αναγνωρίσιμοι με το «παρατσούκλι» που απέκτησαν από την πορεία τους στα ελληνικά γήπεδα.

Όταν κάποιος αναφέρεται στον «Μεγαλέξανδρο», λοιπόν, δεν χρειάζεται να εξηγήσει ποιος είναι αυτός. Όλοι καταλαβαίνουν αμέσως πως μιλάει για τον Γιώργο Κούδα, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κούδας συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΟΚ, καθώς τη δική του φανέλα φόρεσε σε όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας όντας ηγετικό στέλεχος της μεγάλης ομάδας των 70’s. Κατέκτησε τρεις τίτλους ως ποδοσφαιριστής κι έναν ως παράγοντας και είδε τον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ να τον καλεί να παίξουν μαζί στην Μπαρτσελόνα.

Ο «Μεγαλέξανδρος» είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτό το επεισόδιο του Football Idols by Stoiximan και ανοίγοντας το κουτί των αναμνήσεων, μας μεταφέρει στην ποδοσφαιρική Ελλάδα της δεκαετίας του 1970 όπου τα πάντα ήταν πιο… ρομαντικά, αλλά και που το κάθε παιχνίδι αποτελούσε και την αιτία για να… ξεσηκωθεί η κάθε πόλη που το φιλοξενούσε».

Δείτε τα όσα είπε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η απόφαση για Τσονάκα

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες, τιμωρήθηκε...

Στην ίδια κατηγορία