Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πότε θ΄ αποφασίσει ο Βιεϊρίνια για το μέλλον του

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για αν θα συνεχίσει ακόμα ένα χρόνο ή θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί κάποιες ημέρες για να αποφασίσει, παράλληλα, περιμένοντας και τον ΠΑΟΚ.

«Είπαμε πριν ξεκινήσει η σειρά των τελευταίων αγώνων στα play off να δούμε πως θα πάει, το μυαλό όλων ήταν στο πρωτάθλημα, οπότε τώρα θα πρέπει να περιμένουμε με ηρεμία να πάρουμε τις αποφάσεις. Δεν έχω ξαναμιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, περιμένω, μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία στις 20 Ιουνίου έχουμε 20-25 ημέρες για να καταλήξουμε», είπε μεταξύ άλλων ο εμβληματικός αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας και χαρακτήρισε το φετινό Πρωτάθλημα «πιο γλυκό από το αήττητο του 2019»!

Απ’ όσα υποστήριξε ο Αντρέ Βιεϊρίνια στη ραδιοφωνική συνέντευξη του γίνεται αντιληπτό ότι το θέμα της παρουσίας του ή όχι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου παραμένει ανοικτό και πολλά θα ξεκαθαρίσουν και από τα «θέλω» των δύο πλευρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει και στην Τουρκία ένα σημαντικό θέμα συζήτησης είναι οι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version