Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πού βρίσκεται του προπονητή τερματοφυλάκων

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προπονητή τερματοφυλάκων, μετά από την αποχώρηση του Ζοσέ Μορέιρα για προσωπικούς λόγους. Ο Δικέφαλος έφτασε το προηγούμενο διάστημα κοντά σε συμφωνία με τον Χοσέ Σαμπάτε, ωστόσο προέκυψαν κάποια ζητήματα που δεν καθιστούσαν δυνατή την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν το ζήτημα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στα χέρια του μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του Μορέιρα, με τους περισσότερους να προέρχονται από την Ιβηρική χερσόνησο.

Από αυτή τη λίστα, ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει έναν, με τις συζητήσεις μάλιστα ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει και να βρίσκονται σε καλό σημείο. Όσον αναφορά τον Δημήτρη Κρυωνά, που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα τα συγκεκριμένα καθήκοντα, έχει αφήσει ευχαριστημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με την ετοιμότητα που έδειξε από τη στιγμή που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, υπάρχουν έντονες σκέψεις ακόμα κι αν κλείσει συμφωνία με άλλον προπονητή τερματοφυλάκων, να παραμείνει στην πρώτη ομάδα, ενισχύοντας το τιμ.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία