Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Πουθενά μόνος του ο ΠΑΟΚ! (video)

Δημοφιλή

Νέα πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup μετά την ιδανική του εκκίνηση στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι δεδομένου πως φιλοξενείται από τη Λίμπουργκ στο μακρινό Χάζελτ του Βελγίου. Μετά από ένα μεγάλο και απαιτητικό καλοκαίρι, ο Δικέφαλος έδωσε δύο «μάχες» για τα προκριματικά του Basketball Champions League, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του προκριματικού τουρνουά, όπου αποκλείστηκε από την ποιοτική Πετκιμσπόρ. Πλέον, το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται στο FIBA Europe Cup, μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναχώρησε σύσσωμη το πρωί της Τρίτης (8/10) για τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε οδικώς στο Χάσελτ, έχοντας στο πλευρό της δεκάδες φιλάθλους στο μικρό κλειστό γήπεδο που χρησιμοποιεί η Λίμπουργκ, δημιουργώντας τη δική τους ξεχωριστή ασπρόμαυρη ατμόσφαιρα λίγο πριν την έναρξη της αποψινής ευρωπαϊκής «μάχης».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την παρουσία κόσμου στο πλευρό της:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μόνη πρώτη η Ελλάδα μετά το διπλό στην Αγγλία

Οι παίκτες της Εθνικής έκαναν κατάθεση ψυχής στο Γουέμπλεϊ, λύγισαν την Αγγλία με 2-1, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο...

Στην ίδια κατηγορία