Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Πρεμιέρα με “διπλό” θέλει ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο

Δημοφιλή

Πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup κάνει σήμερα (21:30) ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στο Χάσελτ του Βελγίου την Λίμπουργκ. Ας σημειωθεί ότι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

«Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, στην τακτική και το πλάνο μας, να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και στον αιφνιδιασμό. Δεν έχουμε παίξει ακόμα εντός έδρας, οπότε δεν έχω δει όλους φιλάθλους μας μαζί. Ανυπομονώ γι’ αυτό, αλλά κάθε φορά που έχουμε οπαδούς στις κερκίδες, παίζουμε ακόμα πιο δυνατά», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ρόκι Κρούζερ.

«Αυτός ο όμιλος δείχνει στα χαρτιά, ότι θα είναι  μία μάχη του ΠΑΟΚ και της Πόρτο για την πρώτη θέση. Ωστόσο η Λίμπουργκ και η Ζολνόκι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πράγματα ενδιαφέροντα και οι ομάδες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, παίζουν συνήθως πιο σκληρά» αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του FIBA Europe Cup για τον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Στο σχετικό αφιέρωμα προστίθενται και τα εξής:

«Φαβορί: ΠΑΟΚ

Αναμέτρηση κλειδί: ΠΑΟΚ – Πόρτο

Αουτσάιντερ: Λίμπουργκ

Το αστέρι: Φρανκ Μπάρτλεϊ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέμβαση στην καρδιά για Μαζραουί

Σε μια μικρή καρδιακή επέμβαση μετά από αρρυθμία παλμών υποβλήθηκε ο Νουσέρ Μαζρουί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου έναν μήνα...

Στην ίδια κατηγορία