Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση η Σάκκαρη

Δημοφιλή

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε εύκολα στα δύο σετ την Ντάνκα Κόβινιτς και πέρασε στον δεύτερο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.8) χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της σημαιοφόρου του Μαυροβουνίου με 6-0, 6-1 και να προκριθεί στη φάση των «32» της διοργάνωσης. Εκεί θα βρει την Τρίτη (30/7) τη νικήτρια του ματς Αλεξαντρόβα-Γουάν.

Έχοντας απέναντί της μια αντίπαλο που ήταν ελαφρώς «σκουριασμένη» από τη μεγάλη αποχή από τα γήπεδα, η Μαρία ήταν σοβαρή, κυνήγησε τα χτυπήματά της και πέτυχε την πρώτη της νίκη στις εγκαταστάσεις του Roland Garros μετά από δύο χρόνια! H 29χρονη τενίστρια εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Κόβινιτς στο πρώτο σετ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη χωρίς κανέναν… προβληματισμό, αλλά χαλάρωσε λίγο στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου και δέχτηκε το μπρέικ.

Βρήκε, ωστόσο, την άμεση απάντηση και δεν άργησε να φτάσει στο σημείο να σερβίρει για τη νίκη στο 5-1. Εκεί κάποια λαθάκια έδωσαν… δικαιώματα στην Κόβινιτς, που είχε τέσσερα μπρέικ πόιντ (τα τρία συνεχόμενα), όμως δεν έπαιξε καλά τους κρίσιμους πόντους και τελικά η Μαρία σφράγισε την πρόκριση στο δεύτερο ματς πόιντ της. Παίκτρια ψυχολογίας η Σάκκαρη, σίγουρα θα πάρει αυτοπεποίθηση από το καλό ξεκίνημα και έχει αποδείξει ότι σε αυτά τα γήπεδα είναι ικανή για… κάτι καλό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία