Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προπονείται με ΠΑΟΚ Β ο Λύρατζης

Δημοφιλή

Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν επιστροφής του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Λευτέρης Λύρατζης «ψάχνεται» αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενόσω αυτό το διάστημα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ που συνεχίζει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας της στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Επιθυμώντας να είναι έτοιμος μέχρι να προκύψει οριστική εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του και κατ΄επέκταση να παραμείνει σε αγωνιστική φόρμα, ο Έλληνας μπακ «υποβιβάστηκε» στον ΠΑΟΚ Β. Είναι δεδομένο πως η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κινεί διαδικασίες προκειμένου να τον παραχωρήσει δανεικό, ωστόσο, ακόμα δεν έχει τελεσφορήσει η υπόθεση του, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί εδώ κι αρκετό διάστημα από την Πορτογαλία, και πιο συγκεκριμένα τη Μποαβίστα.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως την τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας έχει αναλάβει ο Κριστιάνο Μπάτσι, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ κάτι που σημαίνει πως έχει συνυπάρξει με τον Λευτέρη Λύρατζη, γνωρίζοντας καλά το «πακέτο» χαρακτηριστικών που τον συνοδεύουν. Παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες προτίμησε τη Μποαβίστα δεδομένης της εμπιστοσύνης που εισέπραξε από τον άλλοτε βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού στη Θεσσαλονίκη κυρίως από το 2021 έως το 2023 και ως εκ τούτου εξτρά πόντους στην επιλογή του νεαρού ακραίου μπακ διαδραμάτισε το γεγονός πως θα δουλέψει με γνώριμό του.

Γεγονός που επισημάνθηκε από την A Bola σε αναφορά της, τονίζοντας πως «ο δανεισμός στη Μποαβίστα του δεξιού μπακ Λευτέρη Λύρατζη αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο παίκτης δέχτηκε προτάσεις από Πανσερραϊκό και Ατρόμητο, αλλά ο Μπάτσι άσκησε την επιρροή του ώστε ο 24χρονος να μετακινηθεί στη Μποαβίστα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία