Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Προπονητής Μπόρατς: «Οι οπαδοί να μας δώσουν έξτρα αδρεναλίνη»

Δημοφιλή

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Αλβανία παρουσιάστηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Μλάντεν Ζίζοβιτς, προπονητής της Μπόρατς ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με την Εγκνατία για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θέλουμε να έχουμε κατοχή, να επιτεθούμε για όλο το 90λεπτο και να προσπαθήσουμε μέσα από συγκροτημένες επιθέσεις να φτάσουμε στον στόχο τους. Δεν είμαι οπαδός του αμυντικού ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι αύριο θα έχουμε αρκετό χώρο. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για γκολ που μας έρχεται. Ελπίζω το κοινό να μας δώσει έξτρα αδρεναλίνη, με τέτοια ατμόσφαιρα η ομάδα ξεφεύγει πάντα από τα όρια των δυνατοτήτων της» ήταν το μήνυμα του Μλάντεν Ζίζοβιτς για το αυριανό παιχνίδι στην Μπάνια Λούκα.

Από την πλευρά του, ο Σρνταν Γκράχοβατς, αρχηγός της Μπόρατς, τόνισε:

«Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην Ευρώπη. Ξέρουμε πολύ καλά τι μας «ανοίγει» αν αποκλείσουμε την Εγκνατία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το κάνουμε. Δουλέψαμε καλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και οι νέοι παίκτες ταιριάζουν πολύ καλά. Θα καλούσα τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο, αλλά δεν νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια χρειάζονται επιπλέον πρόσκληση. Η υποστήριξη των φιλάθλων σημαίνει πολλά για εμάς και μας δίνει επιπλέον ενέργεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία