Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Προπονητής Μπόρατς: «Στόχος μας τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ»

Δημοφιλή

Για το Ελμπασάν αναχώρησε η αποστολή της Μπόρατς ενόψει της αυριανής (22.00) ρεβάνς με την Εγκνατία, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν θέλω να επαναλάβω τον εαυτό μου, αλλά αυτός ο αγώνας σημαίνει πολλά για τον σύλλογο, τους παίκτες και όλους εμάς που είμαστε συνδεδεμένοι με την Μπόρατς» δήλωσε ο Μλάντεν Ζίζοβιτς.

Κι ο προπονητής της Μπόρατς συνέχισε: «Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι έχει μεγάλη σημασία και για τους αντιπάλους μας. Ο βασικός τους στόχος, όπως και ο δικός μας, είναι τα πλέι οφ της Conference League, αλλά θα δούμε μετά από όλα τι θα γίνει εκεί. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να μπούμε σε αυτή τη ρεβάνς με ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα, ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι και ότι ανυπομονούμε να πάμε στο Ελμπασάν και να πάμε παρακάτω. Είμαστε εξοικειωμένοι με όλες τις λεπτομέρειες και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις τακτικής από την πλευρά τους, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε στο Ελμπασάν για τη ρεβάνς. Περιμένω να βγουν ψηλά και να προσπαθήσουν να επιτεθούν από το πρώτο λεπτό, αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού τους. Έτσι έπαιξαν τα περισσότερα παιχνίδια την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.  Ωστόσο, δεν μπορούμε να επηρεάσουμε το πώς θα παίξουν, είναι στο χέρι μας να είμαστε οι σωστοί και να πετύχουμε άλλη μια νίκη».

Από την πλευρά, ο Νταμίρ Χρέλια, μοναδικός σκόρερ του πρώτου αγώνα, είπε: «Ελπίζω να παίξουμε αυτό το ματς όσο καλύτερα γίνεται και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Εδώ πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το κοινό ήταν ο 12ος παίκτης μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία