Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προς Λάρισα ο Γιαξής

Δημοφιλή

Σε μία σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της αναμένεται να προχωρήσει η Λάρισα με άρωμα… ΠΑΟΚ δεδομένου πως καλοβλέπει την περίπτωση του Κυριάκου Γιαξή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την αναπτυξιακή ομάδα των ασπρόμαυρων και επί της ουσίας ψαχνόταν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχοντας συμμετοχές κυρίως με τον ΠΑΟΚ Β, ο 23χρονος χαφ μετράει επίσης και παρουσία στην πρώτη ομάδα πραγματοποιώντας μία πεντάλεπτη συμμετοχή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αντικαθιστώντας τον Στέφαν Σβαμπ.

Στα αξιοσημείωτα ότι εκφράζεται η πεποίθηση άμεσων ανακοινώσεων από την ΑΕΛ προκειμένου να τον εντάξει και επισήμως στο ρόστερ της ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου θέτοντάς τον συνάμα εντός πλάνων του Παύλου Δερμιτζάκη. Συνεπώς, συνιστά ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που παραμένει στην Ελλάδα κατόπιν του περάσματός του από τον ΠΑΟΚ.

Ομοίως και ο Αλεξάντρ Σαποβάλοφ δεδομένου πως εντάχθηκε στη Νίκη Βόλου μετά το πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που οι ασπρόμαυροι επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του από τη Φλόρα Ταλίν (σ.σ ύψους 40 χιλιάδων ευρώ) χωρίς να συνιστά κομμάτι της φετινής προσπάθειας των «ασπρόμαυρων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία