Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσφυγή κατά του Άρη από τον Καπετάνο

Ο Κώστας Καπετάνος προσέφυγε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της ΠΑΕ Άρης.

Ο 39χρονος είχε δηλώσει ότι μέσα στις γιορτές του πήραν το σπίτι για 100.000 ευρώ και πλέον ζητά να αναγνωριστεί η αθλητική διαδοχή όσον αφορά την ΠΑΕ Άρης και να του καταβληθεί το ποσό των 156.245 ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η προσφυγή:

«Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστης προσεφερα τις αθλητικές υπηρεσίες μου,βάσει συμβολαίου στην προηγούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ που υποβιβάστηκε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα την περίοδο 2015-2016.

Λόγω μη πληρωμής των συμβατικών παροχών μου, κατηγγειλα την μεταξύ μας σύμβαση και προσεφυγα στην αρμόδια ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, η οποία με την υπ. Αριθμ.161/2013 τελεσίδικη αποφαση της έλυσε το συμβόλαιο με αποκλειστική υπαιτιοτητα της ΠΑΕ και μου επιδίκασε το ποσόν των 312.490 ευρώ νομιμοτοκως.

Όμως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ , αφού παράνομα προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να υπαχθεί στο άρθρο 99 του ΠΚ,αρνήθηκε να μου καταβάλλει τα επιδικασθεντα και προκειμένου να αποφύγει τόσο την πληρωμή των δεδουλευμενων σε εμένα αλλά και σε άλλους συναδέλφους μου, όσο και τις πειθαρχικες κυρώσεις της ΕΠΟ, επέλεξε καταδολιευτικα τον δρόμο του υποβιβασμού στις ερασιτεχνικες κατηγορίες και την διάλυση εκείνης της ΠΑΕ.
Κατά την περίοδο 2016-2017 η ομάδα του ΑΡΗ κατόρθωσε να προβιβαστει από την Γ ‘ερασιτεχνικη κατηγορία στην FOOTBALL LEAGUE, δηλαδή στην Β’ επαγγελματική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο το ιδρυτικό ερασιτεχνικό σωματείο του ΑΣ ΑΡΗ συνέστησε νέα ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ με το ίδιο σήμα, τα ίδια χρώματα και την ίδια έδρα,το οποίο μάλιστα προβιβασθηκε και σήμερα αγωνίζεται στην SUPER LEAGUE 1».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τσαγκαράκης-Κουμπαράκης έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ!

Aνύπαρκτο πέναλτι στην πρώτη φάση του αγώνα έδωσε ο διαιτητής ο Τσαγκαράκης μαζί με τον VAR Κουμπαράκη, με τον...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version