Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Πρώτα ρεπό, μετά Ολλανδία

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του στην Θεσσαλονίκη και ετοίμαζεται να αναχωρήσει την Δευτέρα (1/7) για το Χορστ της Ολλανδίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου προπονήθηκαν χθες (30/6) το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ενώ σήμερα θα απολαύσουν την ημέρα μακριά από το γήπεδο, έτσι ώστε να γεμίσουν τις μπατάριες τους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τους Λύρατζη και Ρικάρντο να μένουν εκτός και αναμένεται πλέον να παραχωρηθούν με δανεισμό.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Τσιφτσή , Μπαλωμένο , Ταλιχμανίδη , Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ότο, Εκόνγκ , Θυμιάνη , Κουλιεράκη , Μιχαηλίδη , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Μπάμπα , Τσαούση, Τσιγγάρα , Σβαμπ , Οζντόεφ , Καμαρά , Κωνσταντέλια , Μουργκ , Τάισον , Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H βούλα ήθελε να προκριθεί η Γαλλία

Μετά από ένα ματς… κακοποίηση του ποδοσφαίρου για 120 λεπτά, Πορτογαλία και Γαλλία οδηγήθηκαν στα πέναλτι με την ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία