Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτη είδηση στο εξωτερικό η μεταγραφή Κανσελιέρι

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο νέος προπονητής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μάσιμο Κανσελιέρι, δεδομένου πως ΜΜΕ του εξωτερικού αναπαράγουν διαρκώς τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Έχοντας αντικαταστήσει τον Στάθη Νεραντζάκη που μέχρι πρότινος συνιστούσε τον υπηρεσιακό προπονητή των «ασπρόμαυρων», ο Ιταλός τεχνικός και η επιλογή μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη έχει προσελκύσει τα βλέμματα.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν ΜΜΕ του εξωτερικού αναφορικά με τη νέα σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον: «Ο Μάσιμο Κανσελιέρι αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ mateco για την επόμενη σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος ανακοίνωσε τον νέο προπονητή το βράδυ της Κυριακής (09.06). Ο Ιταλός προπονητής που ανέλαβε στον Δικέφαλο είχε προηγουμένως προπονήσει τους γαλλικούς συλλόγους SIG Strasbourg και Limoges CSP στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση συλλόγων της FIBA Europe».

Δείτε τις αντίστοιχες αναφορές από τα ΜΜΕ του εξωτερικού:

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα δε ο Θανάσης Χατζόπουλος έσπευσε να καλωσορίσει μέσω επίσημης ανάρτησής του στο Facebook, επισημαίνοντας «Μάσιμο Κανσελιέρι καλωσόρισες στην ομάδα μαςκαλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟΚΑνυπομονούμε για μία ωραία αγωνιστική περίοδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version