Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πρωτιά» για τον ΠΑΟΚ και στα γκολ

Δημοφιλή

Μετά την κατάθεση ψυχής του στο RAMS Park κόντρα στη Γαλατασαράι με φόντο την πρεμιέρα στο League Phase του UEFA Europa League, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ μετατοπίζει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στην Τούμπα (29.09) για την αγωνιστική της Super League. Με απολογισμό τέσσερις επικρατήσεις και μία ισοπαλία στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι «ασπρόμαυροι» απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα με 13 πόντους, έχοντας «ανοίξει» μία μικρή διαφορά δύο βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ομοίως και στη στατιστική κατηγορία των τερμάτων, με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 11 γκολ σε 73 τελικές προσπάθειες (έχει δεχθεί 4 γκολ, 7 τέρματα διαφορά) που έχει ολοκληρώσει προς την αντίπαλη εστία, με τους ΑΕΚ-Ατρόμητο να ακολουθούν με 9 και τους Ολυμπιακό-ΟΦΗ με 8. Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ παραμένει ο Στέφαν Σβαμπ με τρία γκολ ενώ ακολουθούν οι Τάισον, Φέντορ Τσάλοφ, Τάρικ Τισουντάλι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μαντί Καμαρά, Μάγκομεντ Οζντόεφ, Ζόαν Σάστρε και Τόμας Μουργκ με ένα, αποτυπώνοντας την πληθώρα λύσεων που έχει η ομάδα στο σκοράρισμα.

Αφορμή δοθείσης από το τελευταίο δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το στίγμα των σκέψεών του κάνοντας λόγο για την πιο ισορροπημένη και συνάμα καλύτερη ομάδα στη 12ετή παρουσία του στον Δικέφαλο, επισημαίνοντας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τους κιτρινόμαυρους ότι «θέλω να δω την ομάδα να παίζει με τον χαρακτήρα που έχει δείξει, με αυτοπεποίθηση και ένταση. Να θυμάστε τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και να αφήσετε το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης πίσω σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία