Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτο εμπόδιο η ΑΕΚ στο Final-4 της Άρτας!

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών. Στην κληρωτίδα μπήκαν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και η Θήρα, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα αγωνιστούν μεταξύ τους η Θήρα με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΠΕ το Final-4 αναμένεται να γίνει στις 10 και 11 Μαρτίου, ημέρες Παρασκευή οι ημιτελικοί και Σάββατο ο τελικός. Η έδρα του Final-4 θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες, ωστόσο στην live μετάδοση της κλήρωσης οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ανέφεραν πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Άρτα.

Η δήλωση του Μάρκο Φενόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να κερδίσεις το κύπελλο θα πρέπει να νικήσεις κάθε αντίπαλο. Για εμένα δεν έχει καμία σημασία ποιον θα αντιμετωπίσεις, αν είναι η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός ή ο ΑΟ Θήρας. Όταν φτάνεις σ’ ένα Final-4 και θέλεις να κερδίσεις το κύπελλο θα πρέπει να νικήσεις όλους τους αντιπάλους. Θα δούμε τι θα συμβεί, είμαστε με ανεβασμένη ψυχολογία και γνωρίζουμε πως θα παλέψουμε για το κύπελλο».

Αναλυτικά τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Θήρα – Παναθηναϊκός

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης:

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Θήρα – Ολυμπιακός 3-1

Θέτις Βούλας – ΑΕΚ 1-3

Μαρκόπουλο – ΠΑΟΚ 0-3

Άρης – Παναθηναϊκός 1-3



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία