Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόβα με διπλό φιλικό για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Διπλό τεστ για τον ΠΑΟΚ ενόψει Ευρώπης. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει αρχικά την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (15:00, Novasports Start) στο Χορστ και λίγες ώρες αργότερα τη Φίτεσε

Η Σεν Ζιλουάζ, η οποία έχει ανεβάσει τρομερά τον πήχη τα τελευταία χρόνια τερμάτισε στη 2η θέση στο Βέλγιο τη σεζόν 2023-24, αλλά κατέκτησε το Κύπελλο έπειτα από 100 χρόνια. Η Φίτεσε 18η στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη 2η κατηγορία.

Την Παρασκευή οι πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι φορτσάρουν για τις επίσημες υποχρεώσεις (θα παίξουν κόντρα σε Μπάνια Λούκα ή Εγνατία στον 2ο προκριματικό του Champions League) είχαν διπλή προπόνηση και στην απογευματινή πήραν μέρος οι Καμαρά και Οζντόεφ, επιστρέφοντας σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «έδειξε» δύο ενδεκάδες ενόψει των δύο αγώνων.

Η πρώτη ενδεκάδα: Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα -Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ – Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον.

Η δεύτερη ενδεκάδα: Τσιφτσής – Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες -Καμαρά, Οζντόεφ – Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Σμυρλής και Σαμάτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία