Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόβα-τζενεράλε με ήττα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β πραγματοποίησε την πρόβα τζενεράλε του στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, υποδεχόμενος την ομάδα της Χανιώτης, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3.

Να τονιστεί πως στο σημερινό (14/9) φιλικό παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν ο Κανίς ο οποίος ταλαιπωρείται με πυρετό, ο Τσοπούρογλου ο οποίος έκανε προπόνηση με την πρώτη ομάδα και οι Καστίδης, Σινανάι οι οποίοι είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Ο Απόστολος Παπαβασιλείου και ο Δημήτρης Ταξίδης ξεκίνησαν με τους Νικολακούλη, Τασιούρα, Λαγωνίδη, Κωττά, Δεληγιάννη, Γρόσδη, Ρούμιαντσεβ, Γκούμα, Καλόγηρο, Σμυρλή και Ουρτάδο και μόλις στο 14ο λεπτό, η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου έμεινε πίσω στο σκορ.

Είκοσι λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Β έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς το κοντινό σουτ του Ουρτάδο από το γύρισμα του Γκούμα… τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 37′ ο Σμυρλής πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 41′ ο Ουρτάδο έφτασε μια… ανάσα από το 1-1, με τον επιθετικό του Δικεφάλου να περνά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως οι αμυντικοί της Χανιώτης έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ Β να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές μετά το μισάωρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, όμως του έλλειψε το γκολ της ισοφάρισης, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι 0-1 υπέρ της ομάδας από την Χαλκιδική.

Στο 59ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Β βρέθηκε πίσω με δύο γκολ διαφορά, με την Χανιώτη να κάνει το 0-2, δύο λεπτά με τις αλλαγές των «ασπρόμαυρων», με τον Μπράντονιτς να περνά στην θέση του Γρόσδη και τον Γκιτέρσο στην θέση του Ουρτάδο.

Στο 63′ ο Ρουμιάντσεβ σούταρε όμως ο τερματοφύλακας της Χανιώτης έδιωξε σε κόρνερ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέρασε στο γήπεδο για να κάνει ντεμπούτο ο Πιτσώτης. Στο 71′ ο Φίλων κέρδισε πέναλτι, με τον Κωττά να το εκτελεί και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Το φινάλε του παιχνιδιού έκρυβε ακόμη δύο γκολ, ένα για την κάθε ομάδα, με τον Σπυράκο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του ΠΑΟΚ Β στο 90ό λεπτό, με το 1-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου-Ταξίδης): Νικολακούλης, Τασιούρας (63′ Φίλων), Λαγωνίδης (63′ Πιτσώτης), Κωττάς, Δεληγιάννης (63′ Πασαχίδης), Γρόσδης (57′ Μπράντονιτς), Ρούμιαντσεβ, Γκούμας, Καλόγηρος, Σμυρλής (69′ Αδάμ), Ουρτάδο (57′ Γκιτέρσος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία