Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Προβλέπουν «μάχη» με ΠΑΟΚ οι Βόσνιοι

Δημοφιλή

Στις… προβλέψεις το ρίχνουν βοσνιακά ΜΜΕ πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με τον ΠΑΟΚ στη Βοσνία για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, επισημαίνοντας πως «ο μεταξύ τους αγώνας είναι οριακός και προβλέπεται μεγάλη μάχη για μία θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». Σε κάθε περίπτωση, όμως, αναγνωρίζουν τη διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων που δύναται να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα της ρεβάνς και κατ΄ επέκταση το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν οι Βόσνιοι σε πρόσφατες αναφορές τους πριν το Μπόρατς Μπάνια Λούκα-ΠΑΟΚ:

«Η πρωταθλήτρια Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Μπόρατς Μπάνια Λούκα κινδυνεύει να αποκλειστεί από την ισχυρότερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Αν και τα πήγε απρόσμενα καλά στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα, όπου κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο τέρμα που υπερασπίστηκε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, οι πιθανότητές του να προκριθεί στον τρίτο γύρο είναι πολύ μικρές, αλλά εξαιτίας του σκορ της πρώτης αναμέτρησης έχει δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι καλό για τη ρεβάνς.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο Champions League μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων αγωνίστηκε στο Conference League, μια διοργάνωση στην οποία έφτασε δύο φορές στα προημιτελικά. Τώρα έχουν μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία. Αξίζει να τονιστεί όμως πως στα φιλικά προετοιμασίας δεν έδειξαν καθόλου καλό πρόσωπο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία