Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψάξτε ψάξτε δεν θα βρείτε τις δηλώσεις Καμαρά

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Μαντί Καμαρά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι μόνο, οι προσωπικές τοποθετήσεις του αφρικανού μέσου του Ολυμπιακού προκάλεσαν… αίσθηση δεδομένου πως προέβη σε καταγγελτικές δηλώσεις λίγο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Στην ουσία υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «έχω προτάσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσει και μετά να με πουλήσει στην άλλη του την ομάδα, την Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάπως έτσι, θα βρίσκομαι για πάντα στο κανάλι του. Αλλά, του είπα όχι! Θέλω να φύγω και να πάω σε κάποιο άλλο πρότζεκτ».

Μία συνέντευξη που κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε σε Ελλάδα και Ευρώπη δεδομένων των αποκαλύψεων του 26χρονου ποδοσφαιριστή με τη διαρκή αναπαραγωγή των δηλώσεών του να φέρνει την οριστική τους διαγραφή από το μέσο στο οποίο ρωτήθηκε. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο, εμφανίζεται σφάλμα κατά το άνοιγμα του σχετικού συνδέσμου, ωστόσο, όσα επισήμανε αναφορικά με τον Ολυμπιακό έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

 



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version