Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψηλά στη λίστα οι Σίστο και Μισιτζάν για τα εξτρέμ

Όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, για τη θέση του εξτρέμ στην ατζέντα του ΠΑΟΚ είναι ο 28χρονος Χιράνο Κερκ, που ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας και έπαιξε δανεικός στην Αντβέρπ, αλλά αυτή τη βδομάδα προχώρησαν οι επαφές με δύο άλλους παίκτες!

Αυτή τη στιγμή ψηλότερα στη λίστα των εξτρέμ είναι ο Πιόνε Σίστο (φωτ.) της Μίντιλαντ και ο Βιρχίλ Μισιτζάν, που μένει ελεύθερος από την Τβέντε.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν δημοσιεύματα στη Δανία περί ενδιαφέροντος του… Άρη για τον Σίστο, αλλά οι Δανοί απλά μπέρδεψαν τις ομάδες. Για τον Σίστο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, με τον 28χρονο αριστερό εξτρέμ (με δεξί πόδι…) με καταγωγή από το Νότιο Σουδάν, να αρέσει στον Λουτσέσκου.

Ο Σίστο έχει γεννηθεί στο Νότιο Σουδάν, αλλά οι γονείς του έφυγαν μετανάστες στη Δανία, έχει δανέζικη υπηκοότητα, ξεκίνησε από τη Μίντιλαντ και μετά από μια καριέρα 4 χρόνων στην Ισπανία με τη Θέλτα, επέστρεψε στην ομάδα, στην οποία ανήκει μέχρι και σήμερα (συνολικά 214 αγώνες, 46 γκολ και 21 ασίστ). Ο 28χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, με την ομάδα του να θέλει ένα ποσό γύρω στο εκατομμύριο.

Το δεύτερο όνομα που “παίζει” για τα άκρα της επίθεσης είναι ο Βιρχίλ Μισιτζάν, Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ. Είναι κι αυτός αριστερός εξτρέμ, παίζει και με τα δύο πόδια, τον Ιούλιο κλείνει τα 30 του χρόνια και τα τελευταία δύο στην Τβέντε, όπου είχε συμπαίκτες τον Λημνιό και τον Τζόλη.

Την τελευταία σεζόν την τελείωσε με 41 αγώνες, 10 γκολ σε 6 ασίστ.

Πρόκειται για παίκτη που είναι ελεύθερος, το κασέ του είναι στα δεδομένα του ΠΑΟΚ και τα χαρακτηριστικά του αρέσουν στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι στο πλάνο του Λουτσέσκου υπάρχει η απόκτηση ακόμη και δύο εξτρέμ, δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση και για τους δύο, καθώς ο Σίστο μπορεί να παίξει αριστερά, αλλά είναι δεξιοπόδαρος…



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version