Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεχάγκελ: «Το 2004 είχα πει στους παίκτες πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Ο εμβληματικός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των Legends του 2004 με τους All Star της UEFA, μίλησε για το έπος της Ελλάδας στο Euro της Πορτογαλίας.

Tην ήττα με 2-1 γνώρισαν οι Legends του 2004 από τους All Star της UEFA, σε φιλική αναμέτρηση που διοργανώθηκε προς τιμήν του σπουδαίου Ότο Ρεχάγκελ στην γενέτειρά του, το Έσεν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ότι θα έρχονταν αρκετοί Έλληνες το πιστεύαμε. Εδώ ήταν η έδρα που έκανα το πρώτο μου παιχνίδι ω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, η μικτή Ευρώπης ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δικοί μας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτεροι. Εκεί που ο Χαριστέας είχε το τετ α τετ θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0. Τότε ήμουν 20 χρονών, δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα γινόταν στην πορεία της ζωής μου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα.

Και που προκριθήκαμε (σ.σ. το 2004) ήταν μεγάλη επιτυχία, είχα πει στους παίκτες μου πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπόρεσα να εκτιμήσω την ποιότητα των παικτών μου σωστά και τους έβαλα στον αγωνιστικό χώρο όπως έπρεπε να παίξουν. Επίσης οι παίκτες μας πριν 20 χρόνια ήταν στο μομέντουμ της ζωής τους.

Δεν ήθελα να ήμουν πατέρας τους, αλλά προπονητής τους και φίλος τους. Όταν τους συναντάω χαίρομαι πάρα πολύ. Και εγώ είχα την τύχη που με πήραν από την Ομοσπονδία και πήρα τον Γιάννη Τοπαλίδη ως συνεργάτη μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version