Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ρέμπε για Τζίμα: «Κορυφαίο ταλέντο στην Ελλάδα»

Ορμώμενος από την προσθήκη του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη και τη μονοετή τους συνεργασία, ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν του γερμανικού κλαμπ, Όλαφ Ρέμπε, στάθηκε στην περίπτωση του νεαρού επιθετικού με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια. «Ο Στέφανος είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα και είχε πολλές προτάσεις. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ερχόταν τώρα στη Νυρεμβέργη» επισήμανε χαρακτηριστικά με έμμεσες αναφορές στην επιλογή του Στέφανου Τζίμα για μετακόμιση στη Γερμανία.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ «ο νεαρός φορ τη σημερινή ημέρα περνάει από ιατρικά δεδομένου πως έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη» ενώ το κλίμα στη Νυρεμβέργη φαντάζει ιδιαιτέρως ικανοποιημένο. «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας και πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028 και είναι ικανός να ανατρέψει την κατάσταση στη μέτρια εικόνα της Νυρεμβέργης».

Υπενθυμίζεται πως η συζήτηση για τον Στέφανο Τζίμα έχει ξεκινήσει από το τέλος της περυσινής σεζόν ενόσω άπαντες είχαν ταχθεί με την άποψη πως καθ΄αυτόν τον τρόπο η εξέλιξή του θα επιταχυνθεί, αποκτώντας και εμπειρία εκτός ΠΑΟΚ και Ελλάδας σε πρωτάθλημα που ευνοεί τους επιθετικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου τους έδειξε μια γεύση ενόψει Χορστ (video)

Ιδιαιτέρως απαιτητικό φάνταζε το τελευταίο εν Ελλάδι «ραντεβού» του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας δεδομένου πως το...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version