Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο Τσαλόφ κάνει το σωστό και πάει στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Τα ρωσικά ΜΜΕ συνεχίζουν να έχουν ως πρώτο θέμα την αποχώρηση του Φέντορ Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής είχε σκοπό να αποχωρήσει για το εξωτερικό μόλις βρει ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ:

«Τη σεζόν 2018/2019 έγινε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Την επόμενη κιόλας χρονιά, απογοητεύθηκε όταν δεν μπόρεσε να φύγει για την Κρίσταλ Πάλας λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης στην ΤΣΣΚΑ. Η πτώση συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια μέχρι που ο Τσαλόφ πήγε δανεικός στην ελβετική Βασιλεία. Δεν ακούγεται τόσο εντυπωσιακό όσο η Γαλλία, η Αγγλία ή η Γερμανία, αλλά ο Φιόντορ επέστρεψε στη Ρωσία τόσο ανανεωμένος και γεμάτος ενέργεια που είχε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μέχρι σήμερα.

Μπορούμε να μαντέψουμε τι έκανε τον Φέντορ τόσο απελευθερωμένο στο εξωτερικό. Ξεκάθαρα βρήκε τον εαυτό του στην Ευρώπη, γι’ αυτό ήθελε οπωσδήποτε να επιστρέψει εκεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο διάστημα που πέρασε από την επιστροφή του Τσαλόφ, η ατμόσφαιρα στο ρωσικό πρωτάθλημα δεν έγινε πιο… ζωντανή. Δεν υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες, όπως δεν υπάρχουν και ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο πραγματικός ανταγωνισμός για την πρώτη θέση πέθανε πριν από πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχει πλέον νόημα να φοβόμαστε να ρισκάρουμε στην προπόνηση για χάρη της εθνικής ομάδας, γιατί πολύ απλά δεν δίνει επίσημους αγώνες. Η ΤΣΣΚΑ δεν προσφέρει ιδιαίτερες προκλήσεις: σύμφωνα με τους δείκτες, ο μέχρι πρόσφατα καλύτερος σύλλογος στη Ρωσία του 21ου αιώνα είχε μετατραπεί σε έναν σχετικά μέσο εκπρόσωπο του πρωταθλήματος.

Προφανώς, το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν μια αναγκαστική απόφαση, αλλά έχουμε ήδη δει τι συμβαίνει όταν ο Τσαλόφ δεν ακολουθεί το όνειρό του: μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, θα τον οδηγήσει σε τεράστια πτώση. Δεύτερον, σε αυτή την κατάσταση, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει στην Ρωσία είναι να πάει στην Ζενίτ.

Με βάση τους στόχους του Τσαλόφ, δεν έχει πολλά να χάσει φεύγοντας από το πρωτάθλημα της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία