Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαμάτα, ο κορυφαίος Τανζανός στην ιστορία

Δημοφιλή

Όπως είναι ήδη γνωστό, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα αναχώρησαν μετά την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ορμώμενα από τη συμμετοχή του Τανζανού επιθετικού στο AFCON μέσα της χώρας κάνουν λόγο για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών σε σχετικές αναφορές τους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως:

«Ο ψηλός επιθετικός είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία αυτής της χώρας. Έχει ήδη παίξει 69 παιχνίδια για την εθνική ομάδα και σημείωσε 21 γκολ. Αυτός είναι ένας πολύ σεβαστός αριθμός για αυτήν τη χώρα. Ο 31χρονος σήμερα παίζει για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, αλλά πραγματικά δεν τα πάει καλά. Πέρασαν οι μέρες που σκόραρε 30 γκολ σε μια σεζόν στο Βέλγιο. Μάταια θα ψάχναμε για ένα άλλο όνομα αστεριού. Αλλά ο νεαρός αμυντικός Νοβάτου Μιρόσι έχει καταγράψει επίσης ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Αυτή τη στιγμή παίζει για την Σαχτάρ Ντόνετσκ».



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία