Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαν σήμερα: Το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του ΠΑΟΚ!

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του το νταμπλ!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου λίγες μέρες νωρίτερα «κλείδωσε» το πρωταθλήμα με την νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ στις 11 Μαΐου ολοκλήρωσε μια ιστορική χρονιά για το σύλλογο, κερδίζοντας σε τρίτο διαδοχικό τελικό την «Ένωση» και κατακτώντας το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνταν να αφήσουν πίσω τους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα στο τελικό για να γράψουν ιστορία. Το γκολ του Τσούμπα Άκπομ στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη και το τρόπαιο στον Δικέφαλο.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, εκείνος ο τελικός διεξήχθη δίχως την παρουσία φιλάθλων και έτσι οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να γιορτάσουν στο γήπεδο με τον κόσμο της ομάδας.

Το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε με την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη, με τους πανηγυρισμούς να κρατούν μέχρι το πρωί στο Λευκό Πύργο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχάλακης, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ(93′ Ίνγκασον), Ζαμπά(65′ Λημνιός), Πέλκας(80′ Ολιβέιρα), Άκπομ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης(80′ Γαλανόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σιμόες, Κρίστισιτς(76′ Μπογέ), Μάνταλος, Μπακασέτας(71′ Γκάλο), Λιβάγια, Πόνσε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version