Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαββίδης: «Ένιωσα περήφανος για την ομάδα μου!»

Δημοφιλή

Η επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν σταματά, και έτσι ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μετά την ήττα από την Γαλατάσαραι, θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών.

Ο ισχυρός άνδρας τον πρωταθλητών επικοινώνησε με τους ποδοσφαιριστές και εξέφρασε την περηφάνια του για την εμφάνιση του Δικεφάλου στο «Αλί Σάμι Γεν», ενώ τόνισε πως αυτή είναι καλύτερη ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ στη 12ετή παρουσία του.

Για το ματς της Πόλης είπε:

«Ένιωσα μέσα μου περήφανος για την ομάδα μου. Οι ήττες είναι σίγουρα στο πρόγραμμα μια ομάδας, ωστόσο δεν είναι η ήττα το πρόβλημα. Πρόβλημα είναι όταν παίζεις με το φόβο να κυριαρχεί μέσα σου. Κι εμείς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν δείξαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Σας καλώ να δουλεύετε συνεχώς πάνω σε αυτό. Δύναμή μας είναι η ενότητα και η ομαδικότητα. Αν ένας νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό του και την ομάδα, θα διαταραχθεί η ενότητα αυτή. Στα 12 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι η τωρινή είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε, η πιο ισορροπημένη. Στον ΠΑΟΚ η απαίτηση για νίκες είναι τεράστια, μα δική μου επιθυμία είναι πάντα να παίζουμε χωρίς τον παραμικρό φόβο μέσα μας. Και αν δεν έρθει η νίκη, να το ξεπερνάμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Για το επόμενο ματς με τον Άρη:

«Θέλω να δω την ομάδα να παίζει με τον χαρακτήρα που έχει δείξει, με αυτοπεποίθηση και ένταση. Να θυμάστε τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και να αφήσετε το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης πίσω σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Προετοιμασία με προβλήματα για τον Άρη ενόψει ΠΑΟΚ

Με δύο αμφίβολους συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο...

Στην ίδια κατηγορία