Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σχέση εμπιστοσύνης, που πρέπει να διατηρηθεί και να σφυρηλατηθεί ακόμα περισσότερο…

Οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες, μα πάνω από όλα είναι… συναίσθημα, δέσιμο, νοιάξιμο. Ειδικά, ο ΠΑΟΚ που παράγει ακραία συναισθηματικά φορτία, έχει δημιουργήσει μία σχέση εξάρτησης με τον κόσμο του, μία σχέση που ξεπερνά το φυσιολογικό.

Σε τέτοιες σχέσεις πρέπει πρώτιστα να μπορείς να αφουγκράζεσαι τον λαϊκό παλμό. Πρέπει να είσαι σε θέση να έχεις ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνεις σε πραγματικό χρόνο τα αληθινά προβλήματα και να δίνεις καίριες λύσεις.

Φαίνεται επί του πρακτέου ότι η αυστηροποίηση του πλαισίου για την είσοδο στα γήπεδα της Super League μπάζει σχεδόν από παντού.

Και περισσότερο από όλους έβλαψε, εντέλει τα παιδιά. Εσχάτως, η Τούμπα άδειασε από παιδικές παρουσίες. Στην εποχή μας, όπου  το γήπεδο αποτελεί πολυτέλεια είναι σχεδόν αδύνατον για μία μέση οικογένεια να πληρώνει ξεχωριστό εισιτήριο για ανήλικα παιδιά, που αποτελούν τα κύτταρα που μελλοντικά θα έρθουν να αναπλάσουν τα σημερινά και θα κρατήσουν ενεργή την ασπρόμαυρη ιδέα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε αντανακλαστικά και επέλεξε την αυτορρύθμιση. Το νέο παιδικό εισιτήριο που θεσπίζει ο Δικέφαλος είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να διατηρηθεί και να σφυρηλατηθεί ακόμα περισσότερο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version