Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε δύο λεπτά σμπαράλιασε τον ΟΦΗ

Δημοφιλή

Σε μία -αναγκαστικά- άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League για το πρώτο ματς του 2024 έχοντας θέσει από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις νίκης με γνώμονα τη διατήρησή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ενδεικτικό πως σμπαράλιασε το σύνολο του Πέπε Μελ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών αρχής γενομένης με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ στο 39΄ όταν ο Ράχμαν Μπάμπα γέμισε από τα αριστερά και ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ πήδηξε πιο ψηλά από όλους προκειμένου να τοποθετήσει τους «ασπρόμαυρους» σε θέση οδηγού. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας ενεπλάκη εκ νέου στη ροή του ματς δεδομένου πως με προσωπικό του τέρμα διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ, έχοντας συνδυαστεί ξανά με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ σε μία προσπάθεια που… αντάλλαξαν ρόλους.

Πιο συγκεκριμένα, γέμισε από τα δεξιά με τον Άλι Σαμάτα να αδυνατεί να βρει τη μπάλα και τον Ράχμαν Μπάμπα να βρίσκει δίχτυα για το 2-0 εξασφαλίζοντας στον ΠΑΟΚ επί του παρόντος ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία