Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε δύσκολη θέση ο Φερνάντο Σάντος

Δημοφιλή

Δύσκολη διαμορφώνεται η κατάσταση για τον Φερνάντο Σάντος, μετά και την ήττα από την Αλβανία, καθώς ο πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κουλέζα εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τις επιδόσεις του 69χρονου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Μολδαβία και Τσεχία με συνέπεια το κλίμα να έχει βαρύνει για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Ελλάδας και Πορτογαλίας. Η Πολωνία με μόλις 2 νίκες και 3 ήττες βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 5ου ομίλου.

Ο πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κουλέσα αποχώρησε εκνευρισμένος μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Αλβανία, ενώ ο έμπειρος τεχνικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν παραιτούμαι σήμερα ούτε αύριο. Πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Αν αποφασίσει ότι η περαιτέρω συνεργασία μας δεν έχει νόημα, θα μιλήσουμε σχετικά με αυτό και σίγουρα θα βρούμε λύση».

Το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα για την πολωνική ομοσπονδία, καθώς ο Φερνάντο Σάντος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών θα του καταβληθούν δύο μισθοί.

Ο πολωνικός Τύπος υποστηρίζει πως ο πετυχημένος πρώην προπονητής της Ράκοβ, Μάρεκ Πάπζουν είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο τεχνικό!



Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Γενέθλια με… τραγούδι από τον Μάριο Ηλιόπουλο (video)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι για τα γενέθλια του και τραγούδησε μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία