Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε έξι ημέρες θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δει ολόκληρο φιλικό και αυτό το καλοκαίρι. Δεν περιμένω αυτά τα παιχνίδια για να δω κάτι ενδιαφέρον, ούτε τα θεωρώ αξιόπιστα δείγματα γι΄ αυτά που θα δούμε στην πορεία.

Γενικώς δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο δείγμα για τη δυναμική και τον χαρακτήρα μιας ομάδας, ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει προφανές κίνητρο.

Ούτε μπορείς να βγάλεις αξιόπιστα συμπεράσματα από παιχνίδια μόλις μετά από 5-10-15 μέρες αφότου τελείωσαν οι διακοπές των ποδοσφαιριστών.

Η τελευταία φορά που πήρα στα σοβαρά ένα φιλικό, ήταν εκείνο το 7-0 από την Μπράουνσβαϊχ το 2007. Όταν χάνεις 7-0 σε ΦΙΛΙΚΟ, και δεν ρίχνεις έστω μια κλωτσιά στο 3-0 ή 4-0, να τους κάνεις να σταματήσουν, πάει να πει ότι μια ομάδα είναι άρρωστη. Τότε ήταν…

Όπως πέρσι, λοιπόν, δεν έδινα δεκάρα για τα “ανησυχητικά σημάδια” από τα φιλικά, ούτε τώρα δίνω δεκάρα για τις ήττες.

Είμαι βέβαιος ότι σε έξι ημέρες, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που πρέπει και θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό.

Και είμαι ακόμη πιο σίγουρος ότι εκεί, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου θα αρχίσουμε να βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ που θα αρέσει στον κόσμο. Κάθε χρόνο, κάπου εκεί αρχίσει να φορμάρεται ο ΠΑΟΚ.

Οπότε, μην τρελαίνεστε, λίγο υπομονή και θα έρθει σύντομα η ώρα που θα έχουμε εικόνα ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία