Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ ο Έκονγκ!

Δημοφιλή

Εξαιρετική φαντάζει η πορεία της Νιγηρίας στο Copa Africa δεδομένου πως εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση της μεγάλης αφρικανικής διοργάνωσης, με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ να συνιστά καταλυτικό παράγοντα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, «αναγκάζοντας» μέχρι και τον επιθετικό της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν, να τον εκθειάσει δημοσίως χαρακτηρίζοντάς τον πρότυπο πραγματικού ηγέτη.

Γίνεται αντιληπτό πως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να απουσιάσει περαιτέρω χρονικό διάστημα από τη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου εν αντιθέσει με τον Άλι Σαμάτα που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κατόπιν του αποκλεισμού της Τανζανίας δηλώνοντας εκ νέου «παρών» στη σημερινή (04.02) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με δεδομένη την καθυστέρηση της ενσωμάτωσής του στον Δικέφαλο, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ επιθυμώντας να έρθει σε «επαφή» με την ελληνική πραγματικότητα, συντόνισε τους δείκτες του στο συνδρομητικό κανάλι που δείχνει το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, εμψυχώνοντας καθ΄ αυτόν τον τρόπο τους συμπαίκτες του. Μία τακτική που εφάρμοσε εν πολλοίς κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ακτή Ελεφαντοστού με τους «Σούπερ Αετούς» σε αυτό το άκρως απαιτητικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ υπό την έννοια του προγράμματος που έχει να διαχειριστεί.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του Νιγηριανού στόπερ στο Instagram:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία