Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε τελικό στάδιο για δεκάρι ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Προχωρημένες είναι οι επαφές του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα στελεχώσει το αγωνιστικό τμήμα ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου σε ένα μομέντουμ που για τους «ασπρόμαυρους» διευθετούνται σημαντικές κινήσεις τόσο αναφορικά με τις παραμονές ποδοσφαιριστών, όσο και με τις προσθήκες νέων μονάδων. Μετά την «τριπλέτα» ανανεώσεων με Σουαλιό Μεϊτέ στον οποίο απομένει η απάντηση του Γάλλου χαφ και των Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Κεντζιόρα που επίσης βρίσκονται στην τελική ευθεία, ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται σε τελικά στάδια υπογραφής ενός μεσοεπιθετικού.

Από πλευράς «ασπρόμαυρων» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με δεκάρι κάτι που σημαίνει πως ο γάμος δεν θα… αργήσει, με το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε να μετουσιώνεται σε μεταγραφή. Παράλληλα «τρέχει» και η υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια με νέες πληροφορίες να διατηρούν ανοιχτό κανάλι του Δικεφάλου με την Σάλτσμπουργκ, ωστόσο, καμία προσφορά δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή. Οι Αυστριακοί έχουν ανέβει αρκετά σε σχέση με τα «θέλω» του ΠΑΟΚ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό τους, ενώ υπάρχει ακόμη λίγο περιθώριο, με την απόφαση να λαμβάνεται είτε σήμερα είτε αύριο.

Όπως ενημερωθήκατε μέσω του FORZAonline προ λίγων ωρών αναφορικά με το wonderkid του Δικεφάλου, τις επόμενες ώρες και πιο συγκεκριμένα προς το βράδυ αναμένεται να υπάρξει συζήτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, προκειμένου να μιλήσουν και αναλύσουν τις απόψεις του επί του θέματος του ενδιαφέροντος της Σάλτσμπουργκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία